Uncategorized

Het fietsmaatje is gevonden!!

Mijn glimlach is niet meer van mijn gezicht te slaan.
Waarom?
Adam is gek genoeg om mee te gaan. Hij had al een lijstje gemaakt met dingen die hij nodig had. Mijn interpretatie van zijn lijst:

  1. Denise
  2. Bike
  3. Money
  4. Steel legs
  5. Dory on your Spotify list
  6. Inflatable donut to sit on for when your but hurts
  7. Tree-spray

De inflatable donut spreekt voor zich. Maar ik hoor je denken.. Tree-spray? Dory on your Spotify list? En waarom in het Engels? Adam is een Amerikaan. Ik ben extra trots op mijzelf dat ik een Amerikaan heb overgehaald met mij mee te fietsen, want Amerikanen fietsen niet. Wat overigens een heel leuk boek is. Ik heb het boek ooit eens voor mijn vader zijn verjaardag gekocht. Ik had het boek eerder uit dan mijn vader.

Dory on your Spotify-list heeft misschien wat uitleg nodig. Ik ga sinds enkele jaren op de racefiets naar mijn werk. 35 km heen en 35 km terug. En als ik het zwaar heb dan hoor ik Dory van Finding Nemo zingen “Just keep swimming, swimming, swimmiiinnggg”. Dory sleept mij er altijd doorheen.
De tree-spray is moeilijker uit te leggen ben ik bang. Adam en ik zijn laatst samen naar Canada geweest waar we veel hebben gehiked. Veel van jullie zullen de wandelende bomen kennen uit Lord of the Rings (je denkt nu vast waar gaat dit heen?). Tijdens een van onze hikes kwamen de bomen tot leven. Takken schoten vlak naast je omhoog door het sneeuw wat er vanaf viel. Dit leverde bij Adam de nodige schrikmomenten op. Waardoor ik op mijn beurt bijna het sneeuw geel gemaakt van het lachen.